A.S. Watson Benelux is het wereldbedrijf achter Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper en daarmee dé marktleider in Health & Beauty.

A.S. Watson als werkgever

A.S. Watson Group is de grootste internationale retailer in Health & Beauty in Azië en Europa. En hoewel het een groot internationaal bedrijf, is werken bij A.S. Watson net als werken bij een familiebedrijf. De lijnen en zijn kort en A.S. Watson staat voor ‘wat je belooft, moet je ook doen’. Daarom hebben ze ook al vaker de award van Top Employer gewonnen. Werken bij A.S. Watson betekent dat je veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je werkzaamheden in te vullen, kansen te pakken en je talent te benutten. Om dit te goed te kunnen investeert A.S. Watson in een goed pakket arbeidsvoorwaarden en goede arbeidsomstandigheden en in de werksfeer en cultuur.

Sollicitatieprocedure

Wil je ook gaan werken bij A.S. Watson? Dan kun je via de website solliciteren op een van de openstaande functies. Er wordt gevraagd om een vragenlijst in te vullen en je motivatie bief en CV te uploaden. Binnen drie weken krijg je uiterlijke reactie. De leidinggevende of recruitment specialist beoordeelt jouw sollicitatie. Tijdens de eerste selectie van de sollicitatieprocedure bij A.S. Watson wordt gekeken naar jouw opleiding, werkervaring en motivatie.

Zijn er genoeg aanknopingspunten voor de functie? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek.Tijdens dit gesprek maak je kennis met jouw potentiële leidinggevende en een medewerker van het team. Verloopt dit gesprek succesvol dan mag je vervolgens het online assessment van A.S. Watson maken.

Dit assessment bestaat uit een capaciteitentest. In de capaciteitentest van A.S. Watson wordt jouw rekenkundige en verbale vermogen en je vermogen om logisch te redeneren getoetst. Zijn de resultaten van het online assessment van A.S. Watson positief? Dan word je uitgenodigd voor tweede gesprek met de HR-manager en manager van de afdeling waar je gaat werken. Tijdens dit gesprek wordt nog dieper ingegaan op de functie jouw kwaliteiten en A.S. Watson. Heb je ook tijdens dit gesprek jezelf goed kunnen verkopen? Dan kun je na het tekenen van jouw contract beginnen met werken bij dit bedrijf.

A.S. Watson

  • Omzet: 156 miljard HK$ (2017)
  • Hoofdvestiging: Hongkong, Hongkong
  • Aantal locaties: 12.800
SHL cursusoverzichtSHL deductief redeneren

SHL Oefenpakket

35,00

Online training voor het SHL assessment. De training bestaat uit een studiegids, lessen en 2.300+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden.

In het kort:

30 dagen toegang
32 lessen
120 testen
2.533 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
1.300+ tevreden gebruikers

Geschikt als voorbereiding op:

On Demand
General Ability
Verify G+

Assessment onderdelen:

Cijfermatig / numeriek redeneren – tabellen en grafieken
Deductief redeneren – syllogismen
Inductief redeneren – figuurreeksen
Inductief redeneren – matrixen
Numeriek redeneren – redactiesommen
Numeriek redeneren – rekenvaardigheid
Verbaal redeneren – teksten analyseren

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van jouw persoonlijke uitnodiging. Als je twijfelt over het oefenpakket neem dan contact met ons op.

A.S. Watson assessment

Teksten analyseren:

Bij teksten analyseren krijg je een redelijk stuk tekst te zien. Vaak van twee of meer paragrafen. Vervolgens moet je over die tekst enkele vragen beantwoorden.

Rekenen met tabellen:

Tabellen en grafieken zijn de numerieke variant van teksten analyseren. Nu krijg je alleen een tabel of grafiek te zien met daarin numerieke (en verbale) informatie. Je krijgt over elke tabel enkele vragen.

Figuurreeksen:

Figuurreeksen zijn een klassiek onderdeel van het assessment. Je moet aan de hand van een aantal gegeven figuren zelf het laatste figuur in de reeks aanwijzen.