Werken met passie voor het medische vak en de mensen, dat is wat je proeft en ervaart als je gaat werken bij het Elkerliek Ziekenhuis.

Elkerliek Ziekenhuis als werkgever

Werken bij het Elkerliek Ziekenhuis is mensenwerk. Daarnaast staan ze voor het geven van de beste zorg. Zodat jij meer voldoening kunnen halen uit je werk. Sterker nog: ze willen namelijk dat jij werk kunt doen waar je echt blij van wordt. Daarom is als je gaat werken bij het Elkerliek ziekenhuis veel aandacht voor wat goed is voor jou. Want ze gaan er vanuit dat jij geniet wanneer je hoge kwaliteit van zorg kunt bieden aan patiënten. Daarom krijg je ook alle begeleiding en ondersteuning die nodig is bij het uitvoeren van jouw werkzaamheden. Je krijgt goede marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden, aangevuld met een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Werken bij de Elkerliek Ziekenhuis begint met online solliciteren. De eerste stap is het invullen van een online sollicitatieformulier van één van de vacatures. Hier wordt gevraagd om jouw persoonsgegevens, je opleiding en werkervaring. Verder is er de mogelijkheid om je CV en je motivatie bij te voegen. Ook kun je jouw LinkedIn profiel aan de sollicitatie koppelen. Heb jij de juiste vaardigheden en werkervaring voor de functie? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Is dit een positief gesprek ga je door in de sollicitatieprocedure van het Elkerliek Ziekenhuis. De volgende stap is het maken van het online assessment van het Elkerliek Ziekenhuis. Dit zijn twee testen die je in een online omgeving uitvoert, namelijk een capaciteitentest en een persoonlijkheidstest. Het online assessment van het Elkerliek Ziekenhuis gaat in op jouw persoonlijkheid, kwaliteiten en capaciteiten. Is dit allemaal nog steeds positief? Dan volgt er een tweede gesprek met de manager van de afdeling waar je gaat werken. Tijdens dit gesprek wordt dieper ingegaan op jouw motivatie en worden de resultaten van het online assessment besproken. Hierna volgt een afsluitend gesprek en een aanbod voor een contract. Daarna kun jij ook de beste zorg gaan verlenen in het Elkerliek Ziekenhuis.

Elkerliek Ziekenhuis

  • Het Elkerliek ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis met 494 bedden
  • Aantal medewerkers: 2.176
  • Locaties: Helmond en Deurne
Adaptieve capaciteitentest oefenpakketACT figuurreeksen oefenen

Adaptieve capaciteitentest Oefenpakket

35,00

Online training voor de adaptieve capaciteitentest. De training bestaat uit 1.100+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de test voor te bereiden.

In het kort:

  • 30 dagen toegang
  • 14 lessen
  • 49 testen
  • 1110 oefenvragen

Geschikt voor:

  • Adaptieve Capaciteiten Test (ACT) – Algemene Intelligentie
  • HBO / WO Selectie Test

Gebruikt door onder andere:

  • Coolblue, Dentons Boekel, fonQ, Lidl, Menea, PostNL, Sogeti, Young Capital en Young Colfield.

Bekijk hier het meest recente en volledige overzicht.

Ook te koop als onderdeel van:

Elkerliek Ziekenhuis assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Dit onderdeel is ook wel bekend onder de namen: verbaal en verbale analogieën.

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Dit onderdeel is ook wel bekend onder de naam: numeriek of cijferreeksen H.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.

Dit onderdeel is ook wel bekend onder de naam: abstract.

In sommige gevallen kun je de volgende onderdelen extra krijgen:

Syllogismen:

Bij syllogismen krijg je een stelling te zien die beoordeeld moet worden:

Alle koeien hebben hoorns.
Alle hoorns zijn gemaakt van hout.
Conclusie: alle koeien hebben houten hoorns.

Stroomdiagrammen:

Bij stroomdiagrammen krijg je een legenda te zien met veranderingen op basis van letters of figuren. Vervolgens krijg je een beginfiguur te zien en de verandering. Jij moet dan de uitkomst bepalen.