Werken op topniveau in een internationale advocatenpraktijk, dat is wat jij kunt gaan doen als je werkzaam bent Baker McKenzie.

Baker McKenzie als werkgever

Baker Mckenzie is één van ‘s werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoren met 77 kantoren in 47 landen. Het kantoor in Amsterdam heeft daardoor een zeer internationaal cliëntenbestand. Ze werken voor internationale en Nederlandse topcliënten. Dat maakt dat de lat hoog ligt bij Baker McKenzie. Werken bij Baker McKenzie betekent dan ook een hoge werkdruk en altijd presteren, maar het harde werken wordt ook ruimschoots beloond. Snel en pragmatisch handelen is wat wordt gevraagd als je komt werken bij Baker McKenzie. Daarom moet jij de issues van morgen kunnen vertalen naar de business van vandaag. Ben jij goed in vooruitkijken en doorgedacht handelen? Dan pas jij prima binnen het team van Baker McKenzie. Daarnaast is de sfeer open minded, positief en prikkelend. Zo kun jij het beste jezelf ontwikkelen en ondernemen.

Sollicitatieprocedure

Wil jij gaan werken voor dit internationale advocatenkantoor? De eerste stap om dat te bereiken is het invullen van een online sollicitatieformulier van één van de vacatures. Hier wordt gevraagd om jouw persoonsgegevens, je opleiding en werkervaring. Verder is er de mogelijkheid om je CV en je motivatie bij te voegen. Zien zij in jou een goede aanwinst? Dan is een eerste gesprek van de sollicitatieprocedure met één van de recruiters en iemand van de betreffende sectie of afdeling. Verloopt dat goed? Dan vinden de standaard controles als een VOG plaats. Als er geen opvallende zaken gevonden worden, word je uitgenodigd voor de test. Dit assessment bestaat uit en capaciteitentest en een opdracht. Het online assessment bevat vragen die te maken hebben met jouw capaciteiten, probleemoplossend vermogen en hoe jij communiceert. Op basis van jouw motivatie en de uitslag van het online assessment wordt bekeken of jij past bij Baker McKenzie. Is er een match? Dan is de vervolgstap in de sollicitatieprocedure bij Baker McKenzie een tweede gesprek met de sectie. Dit gesprek is met de partners, één van de medewerkers en een hiring partner. Kan jij ze overtuigen at jij de perfecte kandidaat bent? Dan kun je daarna er zeker van zijn dat je een contract kan tekenen bij dit kantoor.

Baker McKenzie

  • Hoofdvestiging: Chicago, Illinois, Verenigde Staten
  • Opbrengst: 2,89 miljard USD
  • Aantal kantoren: 78
  • Oprichters: John McKenzie, Russell Baker
PiCompany cursusoverzichtPiCompany analogieën

PiCompany Connector Ability Oefenpakket

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 1.500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
47 testen
1.525 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
2.300+ tevreden gebruikers

Onderdelen in het oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen
Matrixen

Geschikt voor:

Connector Ability Test (2.0, 2.1 en alle andere versies)
Connector Ability Verbal

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Baker McKenzie assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.