BarentsKrans is een onafhankelijk, Nederlands advocaten- en notarissenkantoor.Hier werken 80 advocaten en notarissen aan nationale en internationale juridische uitdagingen.

BarentsKrans als werkgever

Bij dit kantoor ligt de lat hoog. Juristen werken in compacte teams vanuit een eigen expertise. Daarbij wordt steeds gestreefd om op hoog juridisch niveau het beste uit kennis en elkaar te halen. Dat wordt ook gevraagd van jou als je gaat werken bij BarentsKrans. Je moet dedicated te werk gaan, kwaliteit en inhoudelijk werk kunnen bieden. Daar staat ook wat voor tegenover. Zo heb je een uitstekende primaire en secundaire voorwaarden als je hier begint. Daarnaast heb je ontelbaar veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Sollicitatieprocedure

Ben jij dedicated om aan de slag te gaan bij BarentsKrans? De eerste stap is het invullen van een online sollicitatieformulier voor één van de openstaande vacatures.Hier vul je jouw persoonsgegevens, opleiding en werkervaring in. Daarnaast is er de mogelijkheid om je CV en je motivatie toe te voegen. Ook kun je jouw LinkedIn profiel aan de sollicitatie koppelen. Staat jouw gewenste baan er niet tussen? Dan kun je ook een open sollicitatie versturen. Blijkt de recruiter enthousiast te zijn over jouw ingestuurde sollicitatie?

Het eerste gesprek

Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. De eerste ronde van onze sollicitatieprocedure bestaat uit een oriënterend gesprek met twee partners van het kantoor. Hierna krijg je een assessment. Tijdens dit gesprek ligt de focus op wederzijdse kennismaking. Zo wordt jouw werkervaring, nevenactiviteiten, interesses, en de motivatie voor het juridische vak en BarentsKrans besproken. Na het gesprek is het tijd voor het online assessment van BarentsKrans. Dit is een online persoonlijkheids- en capaciteitentest die je op het kantoor uitvoert.

Het tweede gesprek

Heb je het gesprek en de test goed doorlopen? Dan ben je door naar de tweede ronde van de sollicitatieprocedure. Je hebt vervolgens een gesprek met twee partners. Hierin worden onder andere jouw competenties besproken. Ook wordt in dit gesprek jouw juridisch-inhoudelijke kennis getoetst. Aansluitend lunch je met twee juristen. Na de tweede ronde hoor je binnen een aantal dagen van of je een aanbod krijgt dit kantoor.

BarentsKrans

  • Aantal werknemers: 80
  • BarentsKrans staat in de top 20 van grootste advocatenkantoren in Nederland
  • Omzet: 24,4 miljoen EUR (2018)
PiCompany cursusoverzichtPiCompany analogieën

PiCompany Connector Ability Oefenpakket

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 1.500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
47 testen
1.585 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
2.300+ tevreden gebruikers

Onderdelen in het oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen
Matrixen

Geschikt voor:

Connector Ability Test (2.0, 2.1 en alle andere versies)
Connector Ability Verbal

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

BarentsKrans assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.