Unique is niet zomaar een standaard uitzendbureau, maar ziet zich graag als een HR-partner. De mens achter het CV willen leren kennen is één van de belangrijkste uitgangspunten. Dit gaat gepaard met de strategie van het analyseren van het karakter van een bedrijf en daar de juiste unieke collega’s voor zoeken.

Wat maakt jou bijzonder?

Als medewerker maak jij Unique bijzonder door de kernwaardes bevlogen, collegiaal, resultaatgericht, persoonlijk en authentiek. Dit maakt jou gelijk de juiste kandidaat voor het vullen van interne vacatures. Ook omvat het werken voor grote opdrachtgevers als ING, Alliance, Transavia en ABN- AMRO.

Hierom is het belangrijk dat jij de beste gesprekspartner bent voor de klant, sollicitanten de baan laten vinden die bij hen past en zo bevlogen bent en blijft.

Sollicitatieprocedure

Als een ware HR-professional laat jij je CV goed uitblinken met een uitstekende motivatie. Deze verstuur je door middel van een online sollicitatie, waarna je door een toekomstige collega wordt gebeld.

Assessment

Je zult dan worden uitgenodigd voor een assessment. In deze competentietest kijkt het bedrijf of je goed bij de vacature past. Je intelligentie, drijfveren en persoonlijkheid wordt getest met extra aandacht voor jouw competenties. Als je hier goed en wel uit komt, dan wordt er een gesprek voor je ingepland met de toekomst manager en een directe collega. Zij bespreken het assessment en de resultaten hiervan.

Tweede gesprek

Het tweede gesprek zal zijn met de regio- of landelijk manager. Hier wordt besproken hoe jouw carrière pad eruit gaat zien. Ook vindt er tijdens dit tweede gesprek een rollenspel plaats. Na het succesvol uitvoeren hiervan kun je snel aan de slag, geen zorgen alles over het bedrijf word je verteld in het inwerktraject van Unique!

Unique

  • Opgericht in 1972 met in 1997 een notering aan de effectenbeurs
  • Meerdere keren uitgeroepen tot beste werkplek van het jaar
  • Onderdeel van USG People en daardoor actief in 8 Europese landen
HFM VIT cursusoverzichtHFM cijferreeksen

HFM Volledige Intelligentie Test VIT Oefenpakket

35,00

Online training voor het Volledige Intelligentie Test assessment. De training bestaat uit 2.000 oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Volledige Intelligentie Test (VIT) voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
14 lessen
55 testen
2.001 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
1.500+ tevreden gebruikers

Dit oefenpakket bevat:

Cijfermatig redeneren (cijferreeksen en rekenvaardigheid)
Logisch redeneren (syllogismen)
Verbale aanleg (analogieën)
Oefenassessment VIT stijl

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Unique assessment

De opzet van de Volledige Intelligentie Test is anders dan veel capaciteitentesten. In deze test krijg je vragen uit vier categorieën: analogieën, cijferreeksen, syllogismen en rekenvaardigheid. Deze vragen worden door elkaar gesteld in één test.

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Syllogismen:

Bij syllogismen krijg je een stelling te zien die beoordeeld moet worden:

Alle koeien hebben hoorns.
Alle hoorns zijn gemaakt van hout.
Conclusie: alle koeien hebben houten hoorns.

Rekenvaardigheid:

Rekenvaardigheid omhelst het uitvoeren van eenvoudige berekeningen. In principe kun je alle berekeningen zonder rekenmachine uitvoeren.